Ece Temizkan

Okul Öncesi Öğretmeni

1996, Hatay doğumlu.
Yıldız-Selahattin Mıstıkoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi; Yakın Doğu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği mezunu.
2019 senesinden itibaren okul öncesi ve özel eğitim alanında görev aldı.
Üniversite yıllarında seminer ve eğitimlere katılıp; oyun terapisi, drama eğitmenliği vb. birçok alanda mesleki bütünlüğüne katkı sağladı.
Liseden bu yana staj eğitimlerinde, çocuk festivallerinde, mesleki hayatında 3-6 yaş arası çocuklarla çalışarak deneyim edindi.
Amacı; Çağdaş bir nesil yetiştirmek adına, bireysel farklılıklara saygılı, 6 yaşına kadar ana çizgileri beliren kişilik gelişimi sürecinde çocukların her alanda gelişmesine, kendilerini-yeteneklerini keşfetmelerine, mutlu çocuklar yetiştirmeye; bir öğretmenden çok rehber rolü üstlenerek katkıda bulunmak.